Monday, 4 June 2012

~Selamat Pengantin Baru~

      
      assalamualaikum ! konichiwa , haikk arigato maria ozawa !!! opss , hahahahahaha .. ok tu takde kne ngene ngn pe aku nak tulis kay .. ape kne ngene daaaa ... huhu ... haa, FYI , mggu baru2 ni ( dalam Sabtu lpas ) aku bru je kawenn .. ehhhh !! bukan aku , mok sdare kawan aku daaa ... aku jaoh lg kot .. lg 6 blan dr skrg ?? ahakss ! okk , straight to da point .. majlis ni diadekan kat kampung cik Mejah ( name disulitkan ) ni haa .. umo nenek iye blkg uma die je .. n pagi2 nak sanding tu saye n cik Mejah beserta mak bliau ditugaskan untuk membuat LAUK PENGANTIN UNTUK MAKAN BERADAB ... haaa, hambekk kaw !! korang ade ?? ok , meme la aku ade pengalaman cket nk handle mnde alahh ni ... jz korg tau la kann , org yg dok ostel bfore ni g msak ?? haha .. kubelanaaa lohhh jawab ehh .. ( kubelana = tnye mek2 or mat2 klate di tmpt stdy anda ) .. tapi , seb baek ade mak kpd cik Mejahh ni haa .. bliau meme expert lahhhh ... sesape nak wat tempahan sambal blacan kaw-kaw blehh PM cik Mejah ... kay ?? marvelouss shgge m'jilat jari 1 tak tipu ! sungguh ! tgok muke aku ni cm men2 ke ?? hahaha .. kay2 , aku pomm malas nak cakap bnyk , ni lahhh bukti ea yang kami hasilkan tuhh ... mokcik , THUMBS UP ! b'jaye sokmo kitooo .. cik Mejahh , tak aci tinggalkan aku dulu .. btw, klau korg rse t'minat ngan cik Mejah tu , hehhe.. tackle sndri .. aku bkn pe , malas .. sbb klau aku jd org tgh , kompom aku ckp , kompom ... tak dapat lah korang sbb aku tak reti .. sonang2 korang tackle la sndri ekk ? cik Mejahh , sori dok promot ko kat cni .. ahakksss ! hehehe .. btw , thanx kat korg coz sudi ushar2 entri ni .. mok dik , selamat pengantin baru .. smoge cpt2 bg cucu kat mekk eqq ?? huhu .. kidding ;) chiouuu !
~machinefogging~




yeahhh ! tu dia ayam golekk kami !!!!!!

pudding
puding mokcik hairul

ni hasil ayaq tgn aku ngn cik mejah
kontaminasi dah bpe kli silang dah ni :0

buah last touch , last2 jd cmni ;)

haa, ni cik mejah aku tuhh
cun kan bliau ??
nk ushar ?tara hal lahhh

kek kawen mokdik ;)

mokdik, slmt pengntin baru !!

No comments:

Post a Comment