Monday, 27 February 2012

~bunyik SCARY dr ats SILING BILIK di ostel~


       gud evening sume!! berdasarkan tajok story yg ak tulis kat atas tuh da mnunjukkn bhawasenye bnde tuh betol2 terjadi kat bilik ak MALAM TADI! (27/2/2012)... mlm td ak tidoq lambat coz wat report amali Mikrob yg En. Maaruf mintak tu... al-maklumla, suke wat keje last mnit... mmg tak la kan... terpakse b'sengkang mata la mlm td... at least ak wat la kn dr tak wat lgsg.. ha!! kejadian yg b'laku 2 time ak nga khusyuk tulis report tuu.... Suddenly..... ade stu bnyik dtg dr atas kpale ak.... mse tu roommate ak dah tidoq dlu dahh... aras ak pon da sunyi coz pagi nye tu ade klaz.... kjadian ni b'laku pada pkul 1.46 a.m pagi mcm tu.... mule-mule ak seriau ( seram ) gak coz kebetulan ak tak tutup tingkap blik mse tu.... ak mmg sllu cmtu kot.... yela, ingatkn nk fresh air msok... skli dah bnyik mcm tu, menggelabah la jgak.... ak brani kn dri pndg kat atas.......
tibe2....................................... ;) 

#
#
#
#
#


hekk'elehhh!! kipas ni da goghek dahh la..... patot la die bunyik mcm ni......... ak ingatkn mnde ape la yg bnyik cm nyaring smcm tuhhhhhh..... ak lempang jgak kipas ni kang..... hahahahhahahahahahhahahah~!!! con, kat cni kn, ak nk ckp, klau rase dri tu PENAKOT, tak pyahla nk stay up wat assignment tgh2 mlm dgn tingkap terbukak tu.... wat awal kn bagos... tak kne kezzzutannnn mcm kipas blik ak wat kat ak tuhh.... lg better mlm2 tu korang ttup tingkap... bg sesape yg bilik kat ostel die m'hadap kat TANAH PERKUBURAN better ttup tingkap tu awal2.... mcm waktu maghrib tu da wajib tutup dah.... bkn sbb ape, kte cbe m'hindarkan 'bnde2 mcm tu' jd.... btw, bilik ak mse sem 1 mmg menghadap TANAH PERKUBURAN..... n pemandangn waktu maghrib n subuh ble t'pndg tmpat t'sebut bleh m'buatkn bulu rome ak tegak2..... k la, tu je nk ckp..... adioss! 


law tak dpt kipas mhal pon, dpt ni jd la. haha


yesss! yg ni aku pkai tros terbang klua tingkap doee!

~machine fogging~

Sunday, 26 February 2012

~famiLy dAy wth cLAssmtes~


    sabtu lpas ( di kire smlm la kn ) b'samaan 25/2/2012 kami satu klas iaitu klaz AG2 p piknik rmai2 kat ULU YAM... di mana tmpt t'sbt pnh d classified as tmpt ade pnyakit bawaan VEKTOR iaitu LEPTO@LEPTOSPIROSIS... ( yeke cmni ejaan die? )... agak scary sbnanye, yela kami as a bkal IK sdikit sbnyk tau la gk mnde alah tuh kn... tp, dah nmenye pegi ngn bdak2 klaz yg masing-masing prngai macam kambeng lepas kandang tu kn, mmg tak tahan la tgok ayaq tu... ak ingat mule2nye nk men juntai2 kaki kat gigi air tu jer... tp, skli kene jgak ngn bdak2 b'tuah tuh.. depa p simbah air kat ak..!! ak da la tak bwak baju spare.. smata2 sluaq ja ak bwakkk... perghh~~ b'bulu ak! tp alang2 da basah, ak berendam ja la tros.. kn2?? mcm2 aktiviti kami buat, terjun transformasi, terjun ala2 free styler pon ade... yg best tuhh, abg2 KPSL ktorg pon prngai lbih kurang cam kami yg freshiee ni ja... bestpren ak sume nyaris kne naya ngn depa smpai lemas.. last2 ble tgok mmbe2 ak ni nk lmas, masing2 kelam kabot mnyelamatkn bestpren ak nihh..hehhe... itula kami... gurau senda, tangis tawa, sumenye b'sama... hope bnde ni b'kekalan hngge akhirnya..... even ade cobaan mlande... sbgai bukti, ini ler gmba2 yg ade mse kami kat sne.. layaannnn~



 along wat transformasi ala2 penyu (baju oren)           


~ard si ikan buntal yg bulat~



         oittttt! hahahah! selesai suda m'edit2 mnde alah blog ni.... thanx to mmbe ak yg tlong m'edit... saje wat blog ntok suke2..... takdak niat mnde pon.... ade mnde yg blehh ak smpaikn as tatapan ntok bhan ilmiah, insyaAllah ak tontonkan..... but right now mcm agk payah cket coz bz ngn klaz bgai sume.... idop mude mudi ni klau tak blaja ape lg ye tak?? tak kn nk b'dangdut kot.... dangdut2 tuhh atok2 jah yg sllu lyan, org mude jrg lyan...hahahahha! btw, sapa2 yg nk follow.. mai ja lahh... ak alu2kn.... sile tnjuk ajar ape yg blehh d'ajarkn...... espclly ntok bdak yg bru bkak blog cm ak nihh... nk mnaip text pn t'gagap2 lg..hehehe... tht's all from me 
~si machine fogging~