Saturday, 3 March 2012

~ home sweet home ~

      assalamualaikum n salam 1 Malaysia!! HAHAHAHAHAHA! time korg bace ni kompom korg pkir ak gile asal aku ttbe gelak tak tntu pasal pd awal2 entri nihh! hahaha! but seriously ak tgh bhagie ni... u know why???? coz AK NGA CUTI MID SEM! huhuhuh.. masyuk meyhh! dah pnat kat ostel time ni la dpt blik jmpe ayahande n bonda tercinta... wawawawa.... sgt serunut... btw, smlm ak blik pd pkol 6 p.m.. lagipon ak blik ngn abg KPSL ( kenaikan pangkat secara lantikan ) kat kolej ak... tumpang die... hehehe... don't wori, die dah nikah,,smlm bini die ade... huhuhu! ha, ni ak nk ckp, ak bahagie gile dpt blik ni coz da sbln tak blik umah.. even uma ak dkat je pon ngn kolej ni but d sbbkn kekangan mase n komitmen t'hadap tugas kat ostel ni m'watkan ak tak dpt blik... tu lah pasal.... but mmndangkan ak dah blik ni, mmg ak bhgie la kan.... arini je ak da memulakan aktiviti 'menukang' kat dapor tuh ngn mak n kak ngah aku tu.. best! arini ak masak tomyam... walaupon ak masak tak bape sempurne, at least mak ak puji jgak.. hahahahahah! asalkan ak try masak ye tak??? ntok m'buktikan yg ak msak, haa..... ni lah hasil nye!!

okkehh! ni lah hasilnya!

otaiii! ni la jadik nye... hahahah! sbnaqnya, ak nak wat ala2 tomyam cm mek2 klate sllu wat tu... but time ak masak ni takdak susu sejat tuhh... kak ngah ak lupe bli.. at last ak msak ngn kiub tu ja..... btw, tak kesahlahh... asalkan tomyam ak licin sudahhhh....... ayahande ak hirup smpai licin kuah tomyam ni..hehehehe... sangat bangga! ( lobang idong kombang jap )... muaahhahahahaha! anak buah ak c echa ewanina @ aisya wardina pon sgt ske mkn tomyam ak... lg satu why ak balik ni is bcoz of my lovely dovey anak buah ak ni...... die sgt bolat!!! mcm BOLA!  nk tgok??? come n see this!!

ni lahh anak buah aku yg bolat tuuuhhh... =)
okkk.... ni ja la entri ak for this time.... sok2 ak update lagi.... btw, sesape yg ngah cuti skng, wish korang wat la aktiviti2 yg b'faedah such as cuci jamban umah ke, basuh longkang umah ke... tukar paip kat uma yg bocor tu ke... tak la b'lakunya pembaziran air... sehari kite flushh ayaq jamban tu je da 5 liter kluar taw????  ingat ape?? hargailah alam sekitar dan juge hargailah sungai warisan anak cucu kite kemudian ari!! pesanan ringkasn drpd bakal PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN khas ntok anda di luar sana... ( tibe2 ).... k, assalmualaikum! =')


~machinefogging~

3 comments:

  1. haha, nak rasa kau punya tomyam bolehh?

    ReplyDelete
  2. boley2...
    sile lahh hambekkk.....hahhaha

    ReplyDelete
  3. uhuk..apesal gmbr si bolat yg bolat tu termasuk dlm ni?

    ReplyDelete