Friday, 30 March 2012

~aku gembira, kesal, sedeh, terharu,.......~

       assalamualaikum w.b.t n gud evening... ='( ... entri ak arini agak sentap menyentap la cket... awal2 lg dah wat mke seposen.... pempaham je la knape.. skang ni ak berada kt WISMA R&D UNIVERSITI MALAYA... alang2 bleh online ni, ak pon ape lg kn... dah lme nk meluahkan sgale2 ni.... before ni exam kn.. jd agak tak sempat nk m'update blog ak yg da mle b'sarang ala2 sarang ular nihh... tension wey abeh exam ni... jerawat, bapak jerawat abeh semue eh kluar.... but, 4 last choice ialah redha je la.... spnjg wktu ni, ak d tempuhi plbgai rintangan n dugaan.. exam nye lg, assignmnt nye lg, saketnye lg... but ak accept la kn... ak ingt kte2 ni "Allah tidak akan menguji seseorang hamba-Nya jika hamba-Nya itu tidak mmpu mnanggungnye.." maksudnye ak kire mmpu lgi menghadapi segala ujian yang telah ditetapkan dlm hidup ak ni.... Alhamdulillah.... lgpun, dah itu nmenye proses pembelajaran.. ye tak?? klau x, xpyh la blaja lg kn?? hahhahaha..... tanakla.... biarla kite menuntut ilmu sehingge ke akhirnye... bkn ape, hidup lbih baik d'perhiasi dgn ilmu dn jge akhlak yg ade... wlaupun kdg2 prangai ak ni mmg failed gler lah knnn.... muahahaha... xpe, asalkn bkal mom-in-law xksahkn?? btol x bonda?? ngeee...(gtai dah dia!)............ ok.. enough ard! smbung crite td... kn ak skg ni bru je abeh exam, FYI, ak study mmg mmg tak msok amende pon... bayangkn macam ne ak jwab soalan tuh?? 3 papers in 1 day! korang ade??? hahahaha.... sbject klau tak putaq belit pale ak takpe, ni ntah mcm ape ntah.... satu soklan bleh ade 2 jwpn, CIS ke TRANS ?? hahaha.... ok, ak pening! PN. ! sy mintak maap klau sy jwb mrapu, mrepek, meraban dalam paper tu, tp pcyela..... sy dah stdy.... tp mmg tak leh msok... hehhe.... (jwpn stndrd maa) next time sy cbe de hardest!!! (agak2 bleh dipercayai ke??) hahaha... k2, next entri ak stori lg, skg ni ak nk bwak file tron bwah sat... my 'big boss'(my sister) need my help,.. so guys, 4 dis entri i jz want to said "TAKDE PAPE PON, SAJE NK KASI KORANG B'IYE TGOK TAJOK ATAS TU".. BUT, yg saket tu is btol... saket xleh tipu, nti mati tros tak pasal2 jer... hahahaha... btw, thanx guys, i love u all!
~machinefogging~


haah ! cmnila rope aku skg !

huhh ! kerek tak mke aku ??
korang ade ?? ;)

1 comment:

  1. nice blog...already follow you...follow me back dear :)

    http://mcyahvespa.blogspot.com/

    ReplyDelete