Monday, 27 February 2012

~bunyik SCARY dr ats SILING BILIK di ostel~


       gud evening sume!! berdasarkan tajok story yg ak tulis kat atas tuh da mnunjukkn bhawasenye bnde tuh betol2 terjadi kat bilik ak MALAM TADI! (27/2/2012)... mlm td ak tidoq lambat coz wat report amali Mikrob yg En. Maaruf mintak tu... al-maklumla, suke wat keje last mnit... mmg tak la kan... terpakse b'sengkang mata la mlm td... at least ak wat la kn dr tak wat lgsg.. ha!! kejadian yg b'laku 2 time ak nga khusyuk tulis report tuu.... Suddenly..... ade stu bnyik dtg dr atas kpale ak.... mse tu roommate ak dah tidoq dlu dahh... aras ak pon da sunyi coz pagi nye tu ade klaz.... kjadian ni b'laku pada pkul 1.46 a.m pagi mcm tu.... mule-mule ak seriau ( seram ) gak coz kebetulan ak tak tutup tingkap blik mse tu.... ak mmg sllu cmtu kot.... yela, ingatkn nk fresh air msok... skli dah bnyik mcm tu, menggelabah la jgak.... ak brani kn dri pndg kat atas.......
tibe2....................................... ;) 

#
#
#
#
#


hekk'elehhh!! kipas ni da goghek dahh la..... patot la die bunyik mcm ni......... ak ingatkn mnde ape la yg bnyik cm nyaring smcm tuhhhhhh..... ak lempang jgak kipas ni kang..... hahahahhahahahahahhahahah~!!! con, kat cni kn, ak nk ckp, klau rase dri tu PENAKOT, tak pyahla nk stay up wat assignment tgh2 mlm dgn tingkap terbukak tu.... wat awal kn bagos... tak kne kezzzutannnn mcm kipas blik ak wat kat ak tuhh.... lg better mlm2 tu korang ttup tingkap... bg sesape yg bilik kat ostel die m'hadap kat TANAH PERKUBURAN better ttup tingkap tu awal2.... mcm waktu maghrib tu da wajib tutup dah.... bkn sbb ape, kte cbe m'hindarkan 'bnde2 mcm tu' jd.... btw, bilik ak mse sem 1 mmg menghadap TANAH PERKUBURAN..... n pemandangn waktu maghrib n subuh ble t'pndg tmpat t'sebut bleh m'buatkn bulu rome ak tegak2..... k la, tu je nk ckp..... adioss! 


law tak dpt kipas mhal pon, dpt ni jd la. haha


yesss! yg ni aku pkai tros terbang klua tingkap doee!

~machine fogging~

No comments:

Post a Comment