Tuesday, 22 May 2012

~ B'jauhan Dari Kluarga T'cinte ~


" Sesungguhnya yang baik itu semuanya dtg dari Allah S.W.T , dan yg buruk itu datangnya dari kelemahan diri MANUSIA itu sendiri "

      Assalamualaikum dan salam sejahtera lah ak ucapkn to u olls ! skang ni ak telah selamat m'habehhkn paper last ak ari sabtu yang lpas . dah lme dah . lam 2 minggu gtu . sbenaqnya, ak de lahh wat bbrpe entri bfore ni n ak saved lam lptop ak ni ha, last2 time ak nk publish ak tak jmpe plak dahh mane mende alah tuhhh . aisehhh men ! alzheimer dahh ak nihh ! takpo lah, skang ni sudah berade kat KETEREH @ KOK LANAS ! Nk taw awat ak p letak @ tuh ?? ni adalah krn, s'seorang mengatakn die pom tak taw umah die ni kat mne sbenanye . alamat lam ic die kate KETEREH , oghe2 kt tmpt die plak kate kt cni KOK LANAS... Dahh sudahh ! takpo2, nti sy pggil pegawai ukur n pemetaan wat survey ehh sama ade umah mu ni kat ne sbenaqnye ehh ?? huhuihu ! btw, skang ak kat uma mmbe ak nihhh . ade attachment klinikal.. saja wat gedik nk try kat cni.. lg pon, timbe ilmu knnnnn ???? b'jaohan lahh cket dr mak bapak ni.. rindu !!! uhukk3 ! jgn mengade2 lah sgt ard ! sblum dtg cni, mcm2 ak kne cramah ngn parents aku... perghhh ! byangla, dari siang sampai ke mlm, bawak ke ari ak nk gerak tu... meme best lahh ! tp, ak suke cmtu !! why ?? coz ak rindukn suare2 itu.... ak senyum je dgr mak abah ak ckp... pahtu ak sengeh2... serious mcm p'bace brite ! hehe.. mak , abah, i do love both of you ... ada taw ada anak yg nakal, but baek ati ( perahsan ).. insyaAllah Ada akan ikot psanan abah n mak tu.. tp yg tang merayap tuh ?? cm tak sure jekk .. hahahaha ! btw, insyaAllah Ada akn berada di pangkuan mak abah pd tarikh yg ada dah bgtaw tuhh ... k lh, nk online pesbuk lahh ! huhu ! papai ! 
~machinefogging~


yeahhh !the mostly2 aku miss gler2 . anak2 aku !huhu




this is my mom <3

No comments:

Post a Comment