Sunday, 9 September 2012

~dOta~

         Hallo hallo halooooooo ! weihehh korang sume, assalamualaikum & salam sejahtera ! yeahhh ... di hujung minggu yg sangat aman dan permai ini, aku baru ade feel nak meng'hupdate' belog aku yg ala-ala kiut lagi comell macam tuan die ni *ayat tangkap muntahhh siottt ! okehh, la ni sebenaqnya aku baru bgon tidoq ! ha, baik tak aku anak dara bangon tgh hari ni ? aku tau korang akan kate "tak senonoh nye budak ni.." aku pedulik ape lahh kan? hahaha ! i've my own right lah nak wat ape .. kerek lah kau budakkk ... hohoho... actually aku tido pkul 5.30 nak ke pkol 6 pagi tadi , pahtu aku bgon pkol 7 sebab dengaq hendset aku sayup-sayup berbunyi ... panggilan 'panass' lahh bagi aku ... yelahhh ! aku baru terlelap kot ! actually malam tadi aku terjaga dalam pkul 12 malam camtu lah, then bangun2 tu aku rasa lapar yang amat ! padahal petang tu aku baru je makan nasik goreng daging merah ... tapi tak abeh lah aku makan ... sebab nasik die cm sumthing wrong somewhere sikit ... perghh ! bangun-bangun tu aku decide nak masak megi ... pas masak air pe bagai sume aku pun makan lah megi yang dah siap tu ....

             dah abis makan tu, aku pun layanlah muvee jap .... bestt ! aku baru copy dari kak Liya (kak kelas aku) satu-satu cerite aku layan ... mule-mule aku layan cite 'Meet The Spartans' .. Cite ni totally cam bangang ! hahahaha ! pastu cite Narnia Caspian and ade lah beberapa lagi ... but, after aku layan muvee tu skli aku tak leh tidoq plak ... nak study mmg takde mood ... Nota Toksik aku kerling gitu je ... hahaha ! mmg takde feel lah ... pastu aku main lah game yang masak-masak tu ... tiap kali aku goreng je karipap tu hangus, asal masuk kuali je hangus .. mmg demm gile lah aku rase time tu .. then, aku teringat mase kat klas smlm time kerja kursus budak llaki kelas aku main dota ... aku pon try lahh ... game Dota ni mmg suitable ntok bbdak lelaki lah sbb kalau nak ikut game cmni sangat sikitlah pompuan nak main ... serious ! aku salute gile ngn org pompuan yg bleh men game ni ... aku blajaq lahh sikit2 ... lagi pun ntok proses aku release tension disebabkan ade org bagi aku tension ptg aku balik kelas tu .... ni belom pape lagi dah mati ... hahaha ! last-last aku rase cam bengang je main die, aku pon "okehhh , i'm give up..." sakit jari aku ... lenguh-lenguhhh ! huhuhu ... but, satisfied ! aku merasakan yang aku sedang meninju2 muke 'mamat' ni .. hahahah ! btw, kalau nak try men dota ni, bagi budak2 pompuan yg baru akil baligh dalam bidang gaming nih kemon men dota ni ... kalau korang rse semak pakwe2 korang mnjg men dota je, korang pong boleh wat ... silap aribulan korang kalahkan sendiri pakwe korang ... ha, tak slah bukan mengukuhkan ukhwah dengan bermain dota ni ? huhu ! korang dapat berkongsi aktiviti dengan yang tersayangggg .. auwww ! tapi tak semua lelaki suka bile makwe die join sume bnde yg die buat ... huhh ! kemon lahh, takot kalah lahhh tu kangg ? haha .. kidding , dude ... so gegurl, dari korang merase terjeruk, menjeruk hati tu mai lah kite sesame meriahkan majlis dgn meng'online'kan diri and play this DOTA ... it's EXCITING ! Totally ! Surely satisfied ! 


screen


heroes yang ade dalam nihhh

boleh chat ngn rakan seperjuangan
bolehh 'booooo' pakwe korang
bhahahah !
*ape ingt fb je bleh chat?


k, guys ... papehal aku nak chiou cin cau dulu ... nak makan ... pahtu nak study sikit .... kalau ade mase kite 'bertempur' k??? wahahaha ! poyo ! lapaq ! adiosss !

p/s : pasni u carik pasal ngn i, i taji idong u ! huhhh !

~machinefogging~

No comments:

Post a Comment