Friday, 25 May 2012

~TERIMA KASIH NTOK SGLE2NYE~


salam !! ;) huhuhu ~~ saya dengan ini mengambil kesempatan ntok mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR YG KE-19 kpd diri saya sndri . huhuhu !! woiii orang kampung!!! aku da msok 19 lahh weiiiii ! tok imam , pe lagi , anak bujang tok imam yg baru balik dr Mesir tu solo lagi kangg ???? sy nak masok minang nihhh ! perghh ! kalau la aku boley buat begitu kanggg ~~ da lame aku buat , alahai En. Shukor , dalam kenangan lahh awokk tu . hahahahaha ! keh keh keh ! ko ni ard, bahagie plak .huhu . aku bukang ape , sempena beday aku ni , ak rse inilahh saat dan waktu ketikanya ntok ak menghargai sisa2 kehidupan ni . ak ni dah tak lame lagi dahhh ;( kawan2 , trime kasehh ntok SGALE2NYE. ak hargai setiap detik dan waktu ketika time kite same2 . kawan , kalau boleh , ak nak sentiase b'same ngn korg . korg still hengat kannn kt aku . juz ak tgh tggu org2 yg sgt2 ak dambakan ucapan dari mulut depa ni . beb , aku bukan marah ko koz kjadian tu . aku juz t'kilan ngn sikap parents ko tuhh . tak sewajarnye kot die nak cakap gtu . sampai skarang aku still tggu kau wishh kt ak . ak sedar harapan tu tipis , but believe me , aku still sayangkan hubungan persahabatan kite mcm dulu . cume , ak keras ati ntok memaafkan parents ko . aku sayangkan kau sangat ELLIE . too muchh . ak dahh x'tggung lagi . maafkan aku . thanx coz being my friend b4 this , n i hope that'll continue after this . andai kau dapat bace kate2 aku ni............................................. ;(
~machinefogging~


~happy birthday , syuhada~
                                         
                                                   




                                                   

1 comment: