Sunday, 26 February 2012

~famiLy dAy wth cLAssmtes~


    sabtu lpas ( di kire smlm la kn ) b'samaan 25/2/2012 kami satu klas iaitu klaz AG2 p piknik rmai2 kat ULU YAM... di mana tmpt t'sbt pnh d classified as tmpt ade pnyakit bawaan VEKTOR iaitu LEPTO@LEPTOSPIROSIS... ( yeke cmni ejaan die? )... agak scary sbnanye, yela kami as a bkal IK sdikit sbnyk tau la gk mnde alah tuh kn... tp, dah nmenye pegi ngn bdak2 klaz yg masing-masing prngai macam kambeng lepas kandang tu kn, mmg tak tahan la tgok ayaq tu... ak ingat mule2nye nk men juntai2 kaki kat gigi air tu jer... tp, skli kene jgak ngn bdak2 b'tuah tuh.. depa p simbah air kat ak..!! ak da la tak bwak baju spare.. smata2 sluaq ja ak bwakkk... perghh~~ b'bulu ak! tp alang2 da basah, ak berendam ja la tros.. kn2?? mcm2 aktiviti kami buat, terjun transformasi, terjun ala2 free styler pon ade... yg best tuhh, abg2 KPSL ktorg pon prngai lbih kurang cam kami yg freshiee ni ja... bestpren ak sume nyaris kne naya ngn depa smpai lemas.. last2 ble tgok mmbe2 ak ni nk lmas, masing2 kelam kabot mnyelamatkn bestpren ak nihh..hehhe... itula kami... gurau senda, tangis tawa, sumenye b'sama... hope bnde ni b'kekalan hngge akhirnya..... even ade cobaan mlande... sbgai bukti, ini ler gmba2 yg ade mse kami kat sne.. layaannnn~



 along wat transformasi ala2 penyu (baju oren)           


No comments:

Post a Comment